Bu Dunyadaki En Guvenli Siginagim Senin Kucagin.benim Annem Olman Bu Dunyadaki En Buyuk Sansim. Seni Seviyorum Annem...
Annecigim Seni Ben Ciceklerden Yemisten Ve Klasik Dortluklerde Anlatildigindan Daha Cok Fazla Severimseni Cook Severim...
Her zaman senin karşında masum ve sevginemuhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni bendençok tanıyansın bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yokedensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın Annem!.
Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.
Annem senin sevgindünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum.Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.
Sınırsız bir sevgi anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.
Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
Anneciğim benim hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.
Karşılıksız tek sevgiananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevginibuldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninlevarım annem. Ellerinden öperim.