Yine gecenin sessiz karanlığında Düşledi seni bu gözler… Bu gözler yine kan çanağı, Bu kalp yine sana sevdalı ölümüne… Sessiz çığlıklarla taştı yine duygularım "Yine sen! Yine sen!" dedi mantığım…
Yine gece karanlık
Yine ben karanlıkta kaybolan yalnızlık… İki kişilik yalnızlık olmaz derler ya hani, Ben neden düşlerimde seninleyken yalnızım?...
Yıldızlar kaymazmış aslında Ne zaman nerde bir sevdalı ağlasa Yıldızlarda karşılık verirmiş ona… Bak sevdiğim bu gece gökyüzüne Bak yıldızlar ne diyor yine kim bilir kime? Bak ne kadar çok yıldız inecek bu gece yeryüzüne?
Unutmak kolay demiştin ya hani Sözde sen beni unutmuştun ya hani Hani sadece kol düğmeleri birleşirdi geceleri? Ben her kapattığımda görüyorsam seni düşlerimde Unutmak da bu kadar kolay mıdır sence?
Seni sevmek bana Rabbim' in en güzel hediyesi, Seni sevmek bana kalbinin emaneti, Seni sevmek benim hayatımın son perdesi, Seni sevmek sessizliği parçalayan kuş sesi İşte seni sevmek öylesine bana ait, Öylesine senden gelen , Ve öylesine beni bana geri veren yüreğimin nefesi…